Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dentacare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Privatlivspolitik | Dentacare

Privatlivs- og cookiepolitik

Introduktion

Dentacare IVS er dataansvarlig for de registrerede oplysninger (CVR: 38242466)

I overensstemmelserne med levering af førte ydelser, har vi som virksomhed, en forpligtigelse til at oplyse brugeren omkring behandling af dennes data. Jf. levering og servicering af førte ydelser har vi behov for at behandle en række data. Derfor er hensigten med Dentacare’s privatlivspolitik, at hjælpe den enkelte bruger med at forstå hvorfor vi samler data, og hvad disse bliver brugt til samt hvilke typer af data vi indsamler om brugeren.

Oplysninger, du har givet til os

Dine kontaktoplysninger (navn, efternavn, e-mail, telefon nummer og by) samt betalingsoplysninger via din oprettelse.

Såfremt du har spørgsmål til vores behandling af dine data, eller et ønske om at vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du vil modtage et svar på din henvendelse inden for 48 timer. Du er velkommen til at kontakte os via info@dentacare.dk.

Databehandling

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven.

Disse oplysninger modtager Dentacare ved tilmedling/oprettelse.
Abonnementsydelser er en del af vores forretningsmodel, hvor vi behandler dine oplysninger for at kunne leve op til vores forpligtigelser over dig, som er bruger af gældende abonnement.

Disse oplysninger er en del af vores tilmeldingsproces, hvor du frit vælger det abonnement, der opfylder dit behov. Dette omfatter navn, efternavn, mail, telefon nummer, post nummer, by samt betalingsoplysninger.

Tid og opbevaring

Vi har internt udviklet en process, hvor vi bestræber os på at slette oplysninger, så snart man, som bruger, ikke længere er interesseret i at være en del af ordningen.

Vi opbevarer dine oplysninger iht. bogføringsloven (paragraf 10 stk 1) den bogføringspligtige skal opbevare regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.

Rettigheder ift. databeskyttelsesforordningen

Databeskyttelsesforordningen indeholder regler, som giver den enkelte registrerede en række rettigheder overfor virksomheder som Dentacare, som behandler oplysninger om den pågældende. Reglerne har til formål at styrke din retsstilling, bl.a. ved at skabe åbenhed omkring vores behandling af oplysninger og ved at give de registrerede adgang til at gøre indsigelse over for nærmere bestemte former for behandling af oplysinger:

Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
Retten til at få indsigt I sine personoplysninger (indsigtsret)
Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse)
Retten til at få sine personoplysinger slettet (retten til at blive glemt)
Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering
Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)
Indsigelser håndteres manuelt ved henvendelse via info@dentacare.dk. Vi har en besvarelsestid inden for 48 timer.

For at opretholde sikkerheden og hindre behandling i strid med reglerne om beskyttelse af personoplysninger, har vi gennemført foranstaltninger, som sikrer en høj sikkerhed af behandling via kryptering. Som virksomhed videregiver vi heller ikke personlige oplysninger til virksomheder eller personer mv., som ikke er en del af Dentacare. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi har dit samtykke.

Ekstern databehandling

Vi videregiver oplysninger af personlig karakter til betroede samarbejdspartnere, som behandler personlige oplysninger for os. Det betyder bl.a., at en virksomhed, der stiller en server til rådighed, som oplysningerne opbevares på, også foretager behandling af oplysningerne ved at opbevare dem. Herunder at vi videregiver opkrævningsoplysninger til betalingsservice. Vores samarbejdspartneres behandling af dine data tager udgangspunkt i Dentacare’s retningslinjer og i overensstemmelse med vores datapolitik og i sammenhæng med andre tiltag, der hører ind under fortrolighed og sikkerhed.

Ift. vores samarbejdsaftale sikrer vi mod uautoriseret adgang, misligholdelse eller på anden måde af skadende karakter af personoplysninger, som vi lagrer. Vi har som følge af sikker datahåndtering installeret antivirus, taget back-up og lavet adgangsbegrænsning på alle IT-systemer, udfærdiget tavshederklæringer til de medarbejdere, som behandler personoplysninger på vores vegne.

Dentacare passer godt på dine oplysninger. Vi overfører ikke dine personoplysninger til databehandlere uden for EU og EØS

Ændringer af datapolitik

Det kan henne at vores privatlivspolitik ændrer sig. Dette gøres i overensstemmelse med gældende lovgivning på området. Dine rettigheder bliver ikke begrænset – ift. denne datapolitik uden dit samtykke.

Personlige oplysninger
Personoplysinger er informationer, der vedrører dig som person, og som i et eller andet omfang henføres til dig.

Ved benyttelse af vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række oplysninger om dig. Også oplysninger, du deler med os. Vi indsamler oplysninger om dig på forskellige måder.

Det kan foreksempel være, når du opgiver dine oplysninger, når du tilmelder dig vores tilmeldingsformular, du kontakter os, tilmelder dig et nyhedsbrev, deler dine oplysninger via et møde, registrerer dig som bruger eller abonnent, øverig brug af service eller foretager køb via Dentacare, deltager i en konkurrence eller til et arrangement hvor vi kan tage billeder, som bruges i forbindelse med markedsføringstiltag.

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger omkring dig

Hvordan du som bruger af hjemmesiden interagerer med os (den måde hvorpå du benytter vores tjenester, trykker på iconer eller call-to-action knapper, herunder svartid på sider, download fejl, hvordan du er nået frem til en side og forladt den igen. Oplysninger om din computer eller enhed (foreksempel sprog, browser, kanal, tidszone, land og placering, operativtsystem, platform eller skærm).

Dette vil blive brugt til at forbedre din oplevelse af vores service samt brugeroplevelse af hjemmesiden, så du ikke går forgæves, og finder den information, du er på udkig efter. Disse oplysninger gør os blot opmærksomme på tendenser og ikke en defineret adfærd på baggrund af den besøgende, som bevæger sig rundt på siden.

Vi indsamler og behandler følgende data (typer af personoplysninger)

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger i det omfang du selv indtaster informationerne og giver eksplicitet samtykke hertil: navn, telefon nummer, e-mail, adresse og post nr. og betalingsoplysninger. Dette sker i forbindelse med oprettelse af abonnement hos en tandlæge og herefter tilmelding til abonnomentsservice.

Dentacare har ligeledes foretaget de nødvendige foranstaltninger ift. sikkerhed mod, at dine oplysninger ikke bliver videregivet eller offentliggjort, misligeholdt eller behandlet i uoverensstemmelse med loven for behandling af persondata. Som nævnt, bestræber vi os på at slette oplysninger, så snart man, som bruger, ikke længere er interesseret I at være abonnent eller være en del af abonnementet. Vi opbevarer dine oplysninger iht. bogføringsloven (paragraf 10 stk 1) den bogføringspligtige skal opbevare regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.

Brugen af dine oplysninger

Dine oplysninger vil blive brugt som et led i vores identificering af målgrupper og personas, og vise de annoncer eller markedsføringsmæssige tiltag, som er af stor relevans for dig, at registrere din tilmelding og betaling, at levere en bedre ydelse, at give dig hurtigt svar på dine spørgsmål, at fremsende nyheder om vores service eller andet som har relevans for dig som bruger. Ydermere anvender vi dine oplysninger til at forbedre vores ydelser, så både du og flere kan få gavn af DentaCare.

Brugen af vores hjemmeside, hvilke markedsføringstiltag, du som bruger bliver oplyst omkring, finder interessant, placering, alder og køn. videregives kun til tredjeparter hvis disse oplysninger er kendte. Oplysningerne bruges til målretning af vores markedsføringsaktiviteter.

Vi indsamler og behandler ikke data i form af (etnisk baggrund, politisk standpunkt, fagforeningsmæssige forhold, seksuelle forhold eller genetiske data). Som bruger har du herunder til en hver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi behandler om dig. Ligeledes hvis disse oplysninger, som behandles omkring din person, er forkerte, så har du ret til at de bliver rettet eller helt slettet. Henvendelse kan ske via info@dentacare.dk. Du har herunder også mulighed for at klage til Datatilsynet via www.datatilsynet.dk

Brugen af cookies

Dentacare gemmer automatisk cookies på dine digitale/tekniske enheder/platforme, når du enten bruger, anvender eller besøger www.tandlægeabonnement.dk. Ved at acceptere brugen af cookies, tillader man samtidig sidens brug af cookies. Loven fastslår også, at vi kan gemme cookies på din enhed hvis de er nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge.

Disse bruges bl.a. til at spore besøgende på tværs af hjemmesiden www.tandlægeabonnement.dk. Vores hensigt er løbende at forbedre din brugeroplevelse, evt. vise digitale/display annoncering, blog opslag, henvisning til nye sider, der findes relevante og engagerende for nuværende og nye brugere. Hjemmesiden kan således ikke give brugeren nye fordele og herved fungere optimalt uden brug af disse cookies.

Hvad er en Cookie og hvorfor bruger Dentacare disse?

En cookie er en slags datafil, som hjemmesider gemmer på dine enheder eller platforme, når du enten besøger, anvender eller bruger dem. En cookie er dog en passiv datafil, hvilket betyder, at disse ikke kan sprede virus eller malware, der forringer din digitale færden. Disse cookies hjælper os med at analysere og tilrettelægge hjemmesiden således at vi har mulighed for at forstå brugeren, sådan at vi hele tiden kan forbedre brugerens oplevelse af vores hjemmeside, men også af vores services eller ydelser, så de altid står til mål med hvad brugerne efterspørger.

Kan jeg slette cookies?

Ja, det kan du. Hvis du ikke ønsker at www.tandlægeabonnement.dk / www.tandlaegeabonnement.dk / www.dentacare.dk gemmer cookies på dine digitale enheder, så har du selv mulighed for enten at fjerne eller blokere disse cookies. Dette kræver blot at du forlader hjemmesiden og blokerer for cookies i den internet browser.

Dit besøg på vores hjemmeside

Når en bruger besøger vores hjemmeside, bruger vi tredjepartstjenester som Google Analytics, Google Search Console, Facebook Pixels og Hotjar til at indsamle oplysninger om de besøgende. Vi gør dette for at finde antallet, anskaffelse og adfærdsflowet blandt de besøgende på de forskellige dele af hjemmesiden. Oplysninger som disse behandles på en sådan måde, at de ikke identificerer nogen af de besøgende. Herunder gør vi brug af Facebook-Pixel til at måle konverteringer af vores annoncer via Facebook.

Sociale medier

Hvis du sender en besked via de sociale medier (heriblandt Facebook), så vil din meddelelse blive gemt af Dentacare i 3 måneder. Meddelelserne vil ikke blive delt med andre virksomheder eller organisationer og opbevares fortroligt. Dine meddelelser eller spørgsmål via de sociale medier vil evt. blive brugt til udvikling af en support side, hvor man hurtigt kan finde svar på de spørgsmål, som du selv og flere måske har på sinde. Herved undgår vi, at du finder det nødvendigt at kontakte os, men i stedet blot kan finde svar via vores hjemmeside. Herudover vil de interessante emner, som de deler med os, blive brugt til udfærdigelse af blog eller facebook-opslag.

Nyhedsbreve

Hvis du har givet os din mail med samtykke, kan vi bruge denne til at sende dig nyhedsbreve. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve, så kan du kontakte os, og vi vil slette dig fra listen over modtagere. Disse nyhedsbreve bliver udarbejdet med henblik på markedsføring eller at give konkrete oplysninger om vores produkter. Vi samler herunder statistik om åbning af mail og klik på materiale, som hjælper os med at overvåge og forbedre vores nyhedsbreve.

© Dentacare 2019 – Privatlivspolitik

© Dentacare IVS – Thistedvej 81 – 9400 Nørresundby – CVR: 38 24 24 66 – info@dentacare.dk

© All rights reserved / Alle rettigheder forbeholdt - Dentacare 2019